Υπηρεσίες

Tatoo

1/2 Eyebrow Tattoo Microblading Natural Look

Η πιο προηγμένη μορφή σχεδιασμού για το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!!! Κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά, αφού η μέθοδος Microblading μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε μικρές τρίχες που δένουν απόλυτα με τα δικά σας φρύδια. Βελτιώνουμε το σχήμα των φρυδιών σας και καλύπτουμε τυχόν κενά με τον πιο φυσικό τρόπο. Η πιο πάνω υπηρεσία αναφέρετε σε tattoo στο μισό φρύδι.

€80

Eyebrow Tatto Microblading Natural Look 

Η πιο προηγμένη μορφή σχεδιασμού για το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!!! Κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά, αφού η μέθοδος Microblading μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε μικρές τρίχες που δένουν απόλυτα με τα δικά σας φρύδια. Βελτιώνουμε το σχήμα των φρυδιών σας και καλύπτουμε τυχόν κενά με τον πιο φυσικό τρόπο.

€150

Lip Liner 

Η ιδανική λύση που σας απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ! Βελτιώστε την εικόνα σας με μια απλή κίνηση! Σχεδιάζουμε το σχήμα των χειλιών που σας ταιριάζει με χρώμα που να είναι κοντά στο δικό σας. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι χωρίς μόλυβδο η άλλα τοξικά και διαρκεί 1-3 χρόνια ανάλογα το δέρμα. Χρειάζεται μια μικρή αποχή από νερό για περίπου 2-3 μέρες, πάνω στην περιοχή του tattoo.

€100

 

Full Lips

Για γοητευτικά ακαταμάχητα χείλη επιλέξτε και εσείς το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών! Τονίζουμε το σχήμα των χειλιών και στην συνέχεια με φωτοσκίαση γεμίζουμε το υπόλοιπο χείλος, δίνοντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα! Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι χωρίς μόλυβδο η άλλα τοξικά και διαρκεί 1-3 χρόνια ανάλογα το δέρμα. Χρειάζεται μια μικρή αποχή από νερό για περίπου 2-3 μέρες, πάνω στην περιοχή του tattoo.

€200

 

Scar Camouflage 

Καλύπτει οποιαδήποτε ανατομική σας ατέλεια. Σκοπός του Scar Camouflage είναι η κάλυψη ουλών ή διχρωμίες του δέρματος. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι χωρίς μόλυβδο η άλλα τοξικά και διαρκεί 1-3 χρόνια ανάλογα το δέρμα. Χρειάζεται μια μικρή αποχή από νερό για περίπου 2-3 μέρες, πάνω στην περιοχή του tattoo.

€60

 

Hair

Wash & Blow Dry Monday 

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει ολοκληρωμένο λούσιμο με σαμπουάν και conditioner που ταιριάξει στον τύπο των μαλλιών σας, επιλεγμένο ειδικά από την γκάμα των επαγγελματικών μας προϊόντων! Στην συνέχεια στεγνώνουμε το μαλλί δίνοντας όγκο και λάμψη, για ένα ολοκληρωμένο look. Επωφεληθείτε αυτή την υπηρεσία τις Δευτέρες στην προνομιακή τιμή των €10!

€10

Wash & Blow Dry 

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει ολοκληρωμένο λούσιμο με σαμπουάν και conditioner που ταιριάξει στον τύπο των μαλλιών σας, επιλεγμένο ειδικά από την γκάμα των επαγγελματικών μας προϊόντων! Στην συνέχεια στεγνώνουμε το μαλλί δίνοντας όγκο και λάμψη, για ένα ολοκληρωμένο look.

€14

 

Hair Color Roots 

Οι παραμελημένες ρίζες σύντομα θα χρειαστεί να ξαναβαφτούν. Διαλέγουμε την σωστή απόχρωση και τον σωστό τόνο ανάλογα με την βάση σας, δίνοντας έτσι, ένα φυσικό, υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα.

€25

 

Hair Color Full Head 

Ανανεώστε το χρώμα του μαλλιού σας! Το αποτέλεσμα, δυνατά μαλλιά με εντυπωσιακά έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας!

€32

 

Hair Treatment 

Μια θεραπεία που θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να αναδομηθούν και να ενυδατωθούν!

€10

 

Hair Treatment for Restructuring by KEUNE

Μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών από την KEUNE. Η θεραπεία περιλαμβάνει ατμό αρωματοθεραπείας με αιθέρια ελαια.
Το αποτέλεσμα? Δυνατά και λαμπερά μαλλιά.

25€

 

Hair Cut 

Το τακτικό κόψιμο βοηθάει το μαλλί να δείχνει πιο υγιές!

€20

 

Highlights 

Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και ‘‘φωτίστε’’ το μαλλί σας!

€25

 

Make Up

Morning Make Up 

Χρησιμοποιούμε τεχνικές και χρώματα που θα αναδείξουν την ομορφιά σας. Είναι ένα μακιγιάζ που ταιριάζει για όλες τις περιστάσεις, φυσικό, απλό με λεπτή γραμμή eyeliner σχεδόν ανύπαρκτη. Πάντα χρησιμοποιούμε τα φυσικά προϊόντα μακιγιάζ Jane Iredale, τα οποία δεν περιέχουν μόλυβδο ή άλλα χημικά και διαρκούν 16 ώρες. Είναι τόσο φυσικά, που ‘‘τρώγονται’’! Συστήνονται και από το Cancer Foundation της Αμερικής.

€45

Night Make Up 

Λαμπερό επαγγελματικό μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Χρησιμοποιούμε πάντα τα φυσικά προϊόντα μακιγιάζ Jane Iredale, τα οποία δεν περιέχουν μόλυβδο ή άλλα χημικά και διαρκούν 16 ώρες. Είναι τόσο φυσικά, που 'τρώγονται'! Συστήνονται και από το Cancer Foundation της Αμερικής.

€60

 

Bright Make Up 

Το μακιγιάζ που θα σε κάνει την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου να νιώθεις μοναδική! Αξίζει αυτή η μέρα να είναι όπως την ονειρεύτηκες! Ανθεκτικό μεγάλης διάρκειας και αδιάβροχο! Πρέπει να αισθάνεσαι αλλά και να είσαι η πρωταγωνίστρια! Βασικός μας στόχος είναι η ανάδειξη του πιο όμορφου εαυτού σας!

€200

 

Bright Make Up with Vistia at Home and Refreshing at Night

Το μακιγιάζ που θα σε κάνει την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου να νιώθεις μοναδική! Αξίζει αυτή η μέρα να είναι όπως την ονειρεύτηκες! Ανθεκτικό μεγάλης διάρκειας και αδιάβροχο! Πρέπει να αισθάνεσαι αλλά και να είσαι η πρωταγωνίστρια! Βασικός μας στόχος είναι η ανάδειξη του πιο όμορφου εαυτού σας!

 €300

 

Carnival Make Up 

Το κοστούμι από μόνο του δεν δίνει την τέλεια εμφάνιση χρειάζεστε και το κατάλληλο αποκριάτικο μακιγιάζ! Πάρτε έμπνευση και μεταμορφωθείτε σε ότι σας ταιριάζει περισσότερο!!!

€20 - €45

 

Make Up Lesson 120 min 

Ανακάλυψε τα μυστικά των επαγγελματιών!!!
Προσφέρουμε μαθήματα μακιγιάζ για όλες τις κοπέλες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά για ένα τέλειο μακιγιάζ, με χρηστικές και κατανοητές συμβουλές βήμα προς βήμα. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

€80

Medical Treatments

 • Botox €200 - €300
 • Hyaluronic €220
 • Threats P.D.O Facial & Body €100
 • Plexr Eyelid Surgery (each) €150
 • WRINKLES-FACIAL LIFTING 2 Sessions €300
 • Vibrance Lipolysis, Cellulite 2 Sessions €300

Plexr & Vibrance

 • Combination Package Full Race Lifting €1.900
 • 15 Sessions Package for Lipolysis & Cellulite Treatment €700
 • Vibrance Increase the Volume of Lips & Cheeckbones by Miro-lifting Thread Without Dungs €180

Facial Treatments

Heaven Facial 
Aκριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα!

Το heaven facial γίνεται με προϊόντα Heaven και ειδικό μασάζ Angel που δημιουργήθηκε από την ίδια την Debora Michel που περιποιείται όλη την Βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου. Η συγκεκριμένη περιποίηση προσφέρει τέλεια χαλάρωση σε κάθε μυ του προσώπου!!! Το αποτέλεσμα? Λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

€70

Simple Facial 
Απαραίτητη θεραπεία για ένα υγιές και νεανικό δέρμα! Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ένα υπέροχο γαλάκτωμα Heaven ή CV σε συνδυασμό με μια lotion peppermint ή chamomile.
Στην συνέχεια η ζεστή πετσετούλα και το μασάζ με scrub στο πρόσωπο από φυσικούς κόκκους ινδοκάρυδου θα βοηθήσουν στην ανανέωση της επιδερμίδα σας. Ενώ ο ατμός με αιθέρια έλαια ρόδου ή λεβάντας σε συνδυασμό με ένα υπέροχο μασάζ στον αυχένα θα διώξει κάθε ένταση. Τέλος ο ορός από orange flowers και η υπέροχη μάσκα αποτοξίνωσης θα διατηρήσουν το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο!
Συνολική διάρκεια περιποίησης 70'

€50

 

Mini Facial
Για καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
Μια σύντομη θεραπεία φροντίδας του δέρματος διάρκειας 35΄, σχεδιασμένη για να σας δώσει τα περισσότερα από τα οφέλη ενός πλήρους μασάζ προσώπου σε λιγότερο χρόνο.
Ξεκινάμε με ένα γρήγορο καθαρισμό με ατμό και αιθέρια έλαια και συνεχίσουμε με απολέπιση με τη χρήση κόκκων αλατιού από Ιμαλάια. Έπειτα αφαιρούμε τα μαύρα στίγματα και τέλος εφαρμόζουμε μάσκα από άργιλο.

 €35

 

Facial By Anna 
Η ξεχωριστή περιποίηση προσώπου από την Άννα έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά! Περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό με ατμό, αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα, λεμφικό μασάζ, μασάζ προσώπου, μασάζ κεφαλής και σβέρκου. Τέλος, απλώνουμε μάσκα με ρόδα και λευκό ρύζι, πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που διεγείρουν την ανάπτυξη των κυττάρων και επιβραδύνουν την γήρανση, ενισχύοντας την παροχή αίματος στο δέρμα.

€68

 

Angel Massage Lifting
Ένα υπέροχο μασάζ προσώπου διάρκειας 35', για λίφτινγκ και αποτοξίνωση με αιθέρια έλαια λεβάντας και γιασεμιού!

 €65

 

Vitamin C Treatment 

Η βιταμίνη C παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία , θωρακίζει του δέρματος από τις βλαβερές ελεύθερες ακτίνες του ήλιου και όλα εκείνα τα ενοχλητικά μόρια που προάγουν την πρόωρη γήρανση. Ένα φωτεινό δέρμα δηλώνει υγεία και ζωτικότητα. Ο σκοπός της θεραπείας είναι να δώσει υγρασία, τροφή, οξυγόνωση και λάμψη.

Η περιποίηση με βιταμίνη C περιλαμβάνει μάσκα πρωτεΐνης, η οποία τεντώνει πάρα πολύ το δέρμα. Μένει 10' και ακολουθεί ορός βιταμίνης C και δεύτερη ελαστική μάσκα ενυδάτωσης!

€80

Firming Special Mask 

Η θεραπεία Firming Special Mask περιλαμβάνει 7 διαφορετικούς ορούς και αναζωογονητικές κρέμες από CV Natural Products με απώτερο σκοπό τον καθαρισμό του δέρματος, την αποτοξίνωσή και την διέγερση στην μικροκυκλοφορία του οργανισμού. Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει και μάσκα εκμαγείων ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα!

€65

 

 

Endermolift 

100% φυσική, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική.
Πρόκειται για τη διαδικασία αντιγήρανσης μέσω διέγερσης των κύτταρων με LPG, βοηθώντας να γεμίσουν οι ρυτίδες και να σφίξει το δέρμα ανακτώντας την χαμένη φυσική του λάμψη.
Με κεφαλές μικρών παλμών αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, κάνει παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστινής σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου για ένα υγιές και ξεκούραστο πρόσωπο.
Η μέθοδος ENDERMOLIFT είναι μία απολύτως ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία η οποία παρέχει άμεσα αποτελέσματα!

€90

Endermolift Eyes 

Η θεραπεία Endermolift Eyes μειώνει τις λεπτές ρυτίδες, κάνει αποσυμφόρηση πρησμένων ματιών και σβήνει τους μαύρους κύκλους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη συνεδρία!

€40

 

Imperium 

Θεραπεία ανανέωσης προσώπου!

Η χρήση ιατρικής σπάτουλας βοηθά να καθαρίσουν τα νεκρά κύτταρα. Ακολούθως η μεσοθεραπεία με radioporation και electroporation με ορούς Q10 – Vitamin C –A –EGF και στην συνέχεια η χρήση RF tripolar ανασηκώνουν τους ιστούς του προσώπου, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας.
Το αποτέλεσμα? Σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

€100

 

Magic Gloves

Μυϊκή επαναφορά και φυσικό lifting, που επιτρέπει στο κύτταρο να επανακτήσει την κανονική του λειτουργία! Θεραπεία προσώπου που εξουδετερώνει τη φθορά του ήλιου, της γήρανσης ακόμη και κακές διατροφικές συνήθειες, χωρίς επεμβατική χειρουργική.

 €110

 

 

Skin Skop 

Το Skin Skop κάνει θαύματα!
Micro current φυσικό lifting με υπέροχο ηλεκτροβελονισμό, ικανό να ξυπνήσει τα κύτταρα μας δίνοντας τους την απαιτούμενη ενέργεια.
Ορατή διαφορά στο πρόσωπο από την πρώτη επίσκεψη.

€75

 

Roller - Needling Medik8

Ίσως η καλύτερη συσφικτική θεραπεία!
Μια θεραπεία με ειδικά συστατικά χωρίς parabens, με βιοτεχνολογικά πεπτίδια, growth factors και βιταμίνες. Η πρώτη ‘πράσινη’ σειρά κατασκευασμένη από τον ELLIOT ISAACS, με την χρήση ειδικού roller από τιτάνιο. Η τεχνική αυτή δίνει μέγιστα αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια και υπόσχεται απαλό και εκπληκτικά ανανεωμένο δέρμα.
Δοκιμάστε το! Πετυχαίνει.

 €120

 

Facial Triple Effect

Η απόλυτη θεραπεία για ενυδάτωση, σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος.
Mοναδικός καθαρισμός με τρείς μάσκες:

 • Herbal Mask για SUPER λεύκανση
 • Caviar Mask για αναγέννηση
 • Vitality Mask για αναζωογόνηση


Και επιπλέον ορούς από χαβιάρι, υαλουρονικό & βιταμίνη C.
Η θεραπεία Facial Triple Effect απαλύνει τις ρυτίδες και χαρίζει έναν όμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

 €95

 

Therapeutic Treatments

 • Hopi Ear Candles €30
 • Shorodhara - Rejuvenation €60
 • Reflexology 30 min €40

Massage

 • Aroma - Massage Relaxing €45
 • Bamboo Massage €60
 • Tropical Rain Vichy Shower €70
 • Swedish Massage Classic €45
 • Sport Massage €55
 • Hot Stone Massage €75
 • Back and Neck €30
 • Double Aroma Massage €110
 • Body Polish €40
 • Hammam €10
 • Hens Party for 3 - 6 Persons (jacuzzi, massage, hammam, champange, fruits, sushi, relaxing) €65

Therapeutic Baths

 • Baths from 2 - 5 Persons €60
 • Marocino Hammam €30

Soprano Laser XLI 1300 Hair Removal

 • Full Body €200
 • Legs €100
 • Half Legs €60
 • Arms €40
 • Bikini €30
 • Bikini Brazilian €60
 • Under Arms €25
 • Shoulders €35
 • Mens Back €60
 • Mens Chest €50
 • Upper Lip €15

Wax

 • Legs €20
 • Half Legs €10
 • Bikini €7
 • Shoulders €20
 • Chest €20
 • Under Arms free
 • Upper Lip free

Pelevé

 • Pellevé Full Face €600
 • Pellevé Eyes €120

Nails

 • Manicure Simple €20
 • Pedicure Simple €28
 • Manicure Heaven €25
 • Shellca Manicure €24
 • Shellac Pedicure €30
 • Gell Manicure €40
 • Parafin Therapy €10
 • Spa Manicure €30
 • Spa Pedicure €40
 • Cucumber Therapy €15

Threading

 

 • Eyebrow €10
 • Upper Lip €6
 • Face - Cheeks €15